Blog

Információk a sikeres, keresőoptimalizált weboldalak témájában, segítségként az internet marketing mindennapi feladataihoz.

Meta tag-ek a keresőoptimalizálás láthatatlan elemei
Van néhány olyan weblap elem, melyek definiálása a keresőoptimalizálás szempontjából nagyon lényeges, de az oldalunkra érkező látogatók ezeket mégsem fogják látni. Ezek az elemek sorban véve a következők:
Tovább
Honlap készítés lépései
Ha úgy határoztunk, hogy szükségünk van egy weboldalra mindenekelőtt 2 alapvető fontosságú kérdést kell tisztáznunk magunkban. Mi legyen a honlap témája? Hogy nevezzük el az oldalt, mi legyen a domai nevünk? Elsőre talán banálisan egyszerűnek tűnhetnek ezek a dolgok, a keresőben elért jó eredményekhez azonban elengedhetetlen ezeknek a kérdéseknek a megfelelő tisztázása.
Tovább
Keresőoptimalizálás No.1 - A kulcsszókutatás
A kulcsszókutatás a keresőoptimalizálás legelső és egyik legfontosabb lépése. Ennek segítségével tulajdonképpen megismerhetjük a piacot, melyen értékesíteni szeretnénk. Megtudhatjuk, mi az amit a témában keresnek az emberek és azt hogyan. A kulcsszókutatás lényege tulajdonképpen az, hogy felmérjük mi az, amit az emberek beírnak a keresőbe, mi az, ami keresett egy adott témában.
Tovább