Szolgáltatások

Vállaljuk reszponzív HTML-PHP és Wordpress weboldalak elkészítését. Állunk rendelkezésre, ha weboldalra van szükséged, vagy csak keresőoptimalizálnád a meglévőt.

Weboldal Design

Reszponzív, a képernyő méretéhez és a használt eszközhöz igazodó "Google barát" megjelenés.

Keresőoptimalizálás

A weboldal szerkesztésénél minden apró részletre ügyelve, keresőre optimalizáljuk a tartalmat.

Online stratégia

Online marketingstratégia közös kidolgoása az egyéni igények tükrében.

Márkaépítés

A vásárlók 86%-a márka alapján dönt. Építsük fel együtt a Te saját márkádat!

A Google keresője a legelterjedtebb, és talán legbonyolultabb internetes kereső. Kifinomult módszerekkel biztosítja, hogy a felhasználók azt kapják, amire keresnek. Ezért fontos, hogy a weboldal, amit készítünk mindamellett, hogy keresőre optimalizált, a látogatót ís képes legyen lekötni, és értékes információkkal ellátni.

Weboldal készítés

Amikor egy látogató a weboldalunkra érkezik, nagyon fontos az első benyomás. A weblap szerkezete jól áttekinthető, de ugyanakkor magával ragadó kell legyen. Meg kell találnunk ennek az egyensúlyát, mert a túl sok látványelem gyakran az átláthatóság rovására megy.

Webprogramozás

A kereső a weboldal mögötti programkódot olvassa be. Sok weblap hátránya, hogy a HTML kód tele van a müködéséhez szükséges programozási frázisokkal. A kód, amit a kereső lát 90%-ban programozó parancsokat tartalmaz, és csak 10%-ban értékes információkat.

Internet marketing

Weboldalad tartalmat a mai keresőoptimalizáló elveknek megfelelően állítjuk össze, hogy versenytársaid elé kerülhess a hatalmas online piacon. Ha az oldal elkészült segítünk kidolgozni a célcsoprtodra optimalizált online marketing stratégiádat.

Vásárlóid épp olyan emberek, mint Te vagy. Igénylik a személyes odafigyelést, a törődést. Egy weboldal a Te bemutatkozásod az ügyfelek felé, akiknek a honlapodat böngészve érezniük kell, hogy itt és most Ők a legfontosabbak Neked. Ezért kell a weblapod böngészését tudatosan élménnyé varázsolnunk.

Miért pozicionálunk?

A célpiac specializálásával, szűkítésével megtalálhatjuk azt, amiben Te vagy a legjobb, Te vagy a szakértő. Egy témában az a szakértő, akit ügyfelei annak gondolnak. Tegyünk róla, hogy ügyfeleidnek Te légy a szakembere!

A kevesebb több

Az interneten lévő hatalmas információáradatot csak úgy tudjuk kezelni, ha a tartalmakat csak átfutjuk. Ezt a technikát az internet böngészésével önkéntelenül mindenki elsajátítja. Weboldaladon tehát, tömören és jól tagoltan kell bemutatnunk, hogy Te vagy a legjobb.

Keresőoptimalizálás technikája

Meghatározzuk a téma kulcsszavait, majd a honlapot ezeknek megfelelően állítjuk be. Címkézzük a HTML elemeket, csoportosítjuk a témákat, tagoljuk a tartalmat, optimalizáljuk a képeket, illetve videokat. Belső linkekkel növeljük a weblap minőségét a Google szemében.

Élményteremtő eszközök

A statikus weboldalak felett eljárt az idő. A jó weboldal nem csupán informál, de kommunikációt kezdeményez, és tart fent a látogatójával. Ilyen eszközök lehetnek pl. a segítségnyújtó chat ablak, a felugró ajánlat, az online ügyfélszolgálat és a hírlevélküldő.

Honlapkészítés

Biztos vagy benne, hogy szükséged van egy weboldalra, de nem tudod hogyan is kezdj neki? Gyere hozzánk!

01.

Kutatás

Felderítjük a versenytársakat, pozicionáljuk a tevékenységedet.

02.

Terv és design

Megtervezzük az új, egyedi weboldalad képi megjelenését.

03.

Weblap fejlesztés

Google keresőre optimaizálva szerkesztjük a weblapot.

04.

Optimalizálás

Optimalizáljuk az elkészült honlapot, létrehozunk pár online hirdetést.

Szerkesztenél velünk weblapot?

Ha szeretnél egy igazán jó, keresőoptimalizált weboldalt, gyere el hozzánk, és álmodjuk meg együtt.

KÉRJ AJÁNLATOT!